Skip to main content
Hit enter to search or ESC to close
Close Search
Bonum et Clarum
Menu
  • Početna
  • Usluge
    • Odnosi s javnostima
    • Event management
    • Posebni projekti
    • Edukacije & treninzi
    • Rad s malim proizvođačima hrane i vinarima
    • Razvoj ugostiteljskih koncepata
  • O nama
  • Portfolio
  • Reference
  • Kontakt
  • Hrvatski
    • English
  • Menu
Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje 09
Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje 08
Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje 10
Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje 04
Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje 05
Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje 06
Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje 07
Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje 01
Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje 02
Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje 03
    Share
    Share Tweet Share Pin

Jednogodišnje životinje – hands on poduka za ugostitelje

  • Fotografija: Robert Pichler
  • Lokacija: Edukacijski gastronomski centar AZRRI, Pazin

Cjelodnevna edukacija Jednogodišnje životinje: polugotova jela iz vlastite kuhinje, za ugostitelje Gorskog kotara utemeljena je na povijesnom značaju svinjskog mesa za gastronomiju regije u zimskom periodu. Edukacija se sastojala se od hands-on poduke o izradi polutrajnih proizvoda u uvjetima restoranske kuhinje, terenske nastave te degustacije polugotovih mesnih proizvoda. Kao rezultat radionice izdana je brošura.

  • Prethodni projekt
  • Idući projekt
  • instagram
  • irina@irinaban.com
  • Irina Ban: 099 3473 321
  • Zdravko Tomšić: 099 320 5636

Chef d.o.o

Close Menu
  • Početna
  • Usluge
    • Odnosi s javnostima
    • Event management
    • Posebni projekti
    • Edukacije & treninzi
    • Rad s malim proizvođačima hrane i vinarima
    • Razvoj ugostiteljskih koncepata
  • O nama
  • Portfolio
  • Reference
  • Kontakt
  • Hrvatski
    • English
  • Početna
  • Usluge
    • Odnosi s javnostima
    • Event management
    • Posebni projekti
    • Edukacije & treninzi
    • Rad s malim proizvođačima hrane i vinarima
    • Razvoj ugostiteljskih koncepata
  • O nama
  • Portfolio
  • Reference
  • Kontakt
  • Hrvatski
    • English