Skip to main content
Hit enter to search or ESC to close
Close Search
Bonum et Clarum
Menu
  • Početna
  • Usluge
    • Odnosi s javnostima
    • Event management
    • Posebni projekti
    • Edukacije & treninzi
    • Rad s malim proizvođačima hrane i vinarima
    • Razvoj ugostiteljskih koncepata
  • O nama
  • Portfolio
  • Reference
  • Kontakt
  • Hrvatski
    • English
  • Menu
Bonum Et Clarum - Dizajn eventa Vodič po okusima od mora do gora 03

Dizajn eventa Vodič po okusima od mora do gora

Radionica za ugostitelje

Bonum Et Clarum - Pick your fish and dish, JRE Talent & Passion, Rijeka

Pick your fish & dish, JRE Talent & Passion, Rijeka

Bonum Et Clarum - Glazba u vinogradu, Vinarija Kozlović 07

Glazba u vinogradu, Vinarija Kozlović

Bonum Et Clarum - Studijsko putovanje ugostiteljski koncepti, primjer dobre prakse Koruška 05

Studijsko putovanje: ugostiteljski koncepti, primjeri dobre prakse Koruška

Bonum Et Clarum - Miele masterclass s Teom Mamut cider & kolači s jabukama 07

Miele masterclass s Teom Mamut cider & kolači s jabukama

Bonum Et Clarum - Goranska gastronomija_ okrugli stol & goranski ručak 10

Goranska gastronomija: okrugli stol & goranski ručak

Bonum Et Clarum - Cabernet Sauvignon & plava riba, Poreč 01

Cabernet Sauvignon & plava riba, Poreč

Vodič po okusima od mora do gora

Vodič po okusima od mora do gora

Bonum Et Clarum - Miele masterclass s Teom Mamut agrumi u zimskim slasticama 01

Miele masterclass s Teom Mamut: agrumi u zimskim slasticama

Food and heritage for the future - diversity is beautiful

Food and heritage for the future: diversity is beautiful

Bonum Et Clarum - Miele masterclass s Teom Mamut_ blagdanski bezglutenski keksi 10

Miele masterclass s Teom Mamut: blagdanski bezglutenski keksi

Bonum et clarum - Hodaj, kušaj slušaj Mošenice

Hodaj, kušaj slušaj Mošenice

Bonum Et Clarum - Masterclass sa Stjepanom Vukadinom (Masterchef Hrvatska) 04

Masterclass sa Stjepanom Vukadinom (Masterchef Hrvatska)

Bonum Et Clarum - Zimnica iz vlastite kuhinje - hands on poduka za ugostitelje 03

Zimnica iz vlastite kuhinje – hands on poduka za ugostitelje

Bonum Et Clarum - Okusi s druge strane Jadrana_ talijanske inspiracije za hrvatska jela 05

Okusi s druge strane Jadrana: talijanske inspiracije za hrvatska jela

Bonum Et Clarum - Jednogodišnje životinje - hands on poduka za ugostitelje

Jednogodišnje životinje – hands on poduka za ugostitelje

Bonum Et Clarum - GOLOSA - gastronomska tematska šetnja

Golosa – gastronomska tematska šetnja

  • instagram
  • irina@irinaban.com
  • Irina Ban: 099 3473 321
  • Zdravko Tomšić: 099 320 5636

Chef d.o.o

Close Menu
  • Početna
  • Usluge
    • Odnosi s javnostima
    • Event management
    • Posebni projekti
    • Edukacije & treninzi
    • Rad s malim proizvođačima hrane i vinarima
    • Razvoj ugostiteljskih koncepata
  • O nama
  • Portfolio
  • Reference
  • Kontakt
  • Hrvatski
    • English
  • Početna
  • Usluge
    • Odnosi s javnostima
    • Event management
    • Posebni projekti
    • Edukacije & treninzi
    • Rad s malim proizvođačima hrane i vinarima
    • Razvoj ugostiteljskih koncepata
  • O nama
  • Portfolio
  • Reference
  • Kontakt
  • Hrvatski
    • English