Skip to main content
Hit enter to search or ESC to close
Close Search
Bonum et Clarum
Menu
  • Početna
  • Usluge
    • Odnosi s javnostima
    • Event management
    • Posebni projekti
    • Edukacije & treninzi
    • Rad s malim proizvođačima hrane i vinarima
    • Razvoj ugostiteljskih koncepata
  • O nama
  • Portfolio
  • Reference
  • Kontakt
  • Hrvatski
    • English
  • Menu
Bonum Et Clarum - Zimnica iz vlastite kuhinje - hands on poduka za ugostitelje 01
Bonum Et Clarum - Zimnica iz vlastite kuhinje - hands on poduka za ugostitelje 02
Bonum Et Clarum - Zimnica iz vlastite kuhinje - hands on poduka za ugostitelje 03
Bonum Et Clarum - Zimnica iz vlastite kuhinje - hands on poduka za ugostitelje 04
Bonum Et Clarum - Zimnica iz vlastite kuhinje - hands on poduka za ugostitelje 05
Bonum Et Clarum - Zimnica iz vlastite kuhinje - hands on poduka za ugostitelje 06
Bonum Et Clarum - Zimnica iz vlastite kuhinje - hands on poduka za ugostitelje 07
Bonum Et Clarum - Zimnica iz vlastite kuhinje - hands on poduka za ugostitelje 08
Bonum Et Clarum - Zimnica iz vlastite kuhinje - hands on poduka za ugostitelje 09
    Share
    Share Tweet Share Pin

Zimnica iz vlastite kuhinje – hands on poduka za ugostitelje

  • Fotografija: Robert Picheler
  • Lokacija: Delnice

Radionica “Zimnica iz vlastite kuhinje: fermentacija, kiseljenje u octenoj otopini,soljenje i šećerenje” tematizirala je goransku tradiciju izrade zimnica na bazi voća, povrća mesa i ribe (pastrve), koje u ugostiteljstvu nalaze svoju primjenu u predjelima ili dodacima glavnim jelima/desertima.

  • Prethodni projekt
  • Idući projekt
  • instagram
  • irina@irinaban.com
  • Irina Ban: 099 3473 321
  • Zdravko Tomšić: 099 320 5636

Chef d.o.o

Close Menu
  • Početna
  • Usluge
    • Odnosi s javnostima
    • Event management
    • Posebni projekti
    • Edukacije & treninzi
    • Rad s malim proizvođačima hrane i vinarima
    • Razvoj ugostiteljskih koncepata
  • O nama
  • Portfolio
  • Reference
  • Kontakt
  • Hrvatski
    • English
  • Početna
  • Usluge
    • Odnosi s javnostima
    • Event management
    • Posebni projekti
    • Edukacije & treninzi
    • Rad s malim proizvođačima hrane i vinarima
    • Razvoj ugostiteljskih koncepata
  • O nama
  • Portfolio
  • Reference
  • Kontakt
  • Hrvatski
    • English